Trouwen2023-04-06T16:44:45+01:00

Trouwen: op een schitterend Noordzee strand in Zeeland

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand is een bijzondere ervaring, niets is romantischer dan samen met uw partner het zonnetje onder te zien gaan na deze bijzondere dag. Aloha Beach is de perfecte locatie voor uw trouwfeest en/of receptie. De unieke ligging met romantisch uitzicht over zee in combinatie met de uitgebreide voorzieningen van Aloha Beach zal uw bruiloft onvergetelijk maken. Geniet van zon, zee, eten, drinken en 100% romantiek. Ongedwongen in een prachtige jurk met de blote voetjes in het zand, heerlijk!

Een zorgeloze bruiloft

Om u volledig te ontzorgen bieden wij u graag de optie om een dranken arrangement te kiezen. Hierbij drinken alle gasten wat- en hoeveel ze willen voor een vaste prijs. Ook onze uitgebreide barbecue is een aanrader. Aloha Beach beschikt verder over de juiste voorzieningen om uw bruiloft tot een groot succes te maken. De lay-out van het paviljoen leent zich perfect voor bruiloften. De binnenruimte is zeer ruim en gemakkelijk naar wens in te delen. Zo is het mogelijk om een ontspannen zit gedeelte te combineren met een dansvloer. Uiteraard hebben wij uitgebreide audio/visuele apparatuur voor u klaar staan. Gasten die minder goed ter been zijn halen- en brengen wij graag met onze comfortabele jeep. Na afloop van uw trouwfeest delen wij graag leuke lichtjes uit aan de gasten, zodat iedereen veilig het pad terug af kan leggen.

Beschikbaarheid van het paviljoen

In het voor- en naseizoen is de beachclub volledig privé af te huren, in het hoogseizoen alleen in overleg.

Wij gaan net een stapje verder

Graag denken wij met u mee om uw dag extra bijzonder te maken. Zo hebben wij de leukste adresjes voor bijvoorbeeld thema cupcakes, bruidstaarten, dj’s en leuke activiteiten voor de jongere gasten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Algemene bepalingen

Locatie Oppervlakte Aantal zitplaatsen Maximum capaciteit
Restaurant 180m2 75 100
Terras 250m2 130 250
Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Inclusief ceremonie op het strand

Bij minder weer kan het feest gewoon doorgaan!

Trouwen
Trouwen
Trouwen
Trouwen
Trouwen
Trouwen
Trouwen
Trouwen
Trouwen
Trouwen
Trouwen
Trouwen